Uncharted 3

Jeg har begynt på siste eventyret til Nathan Drake, og kan ikke si annet enn at Naughty Dog er fryktlig flinke til å lage spill.

Uncharted-serien er en av de virkelig store ekslusive seriene som kommer til Playstation 3. De to første spillene i serien er alene verdt en PS3, og siste spillet nå er bare med å forsterke dette.

Nå skal det sies at jeg ikke har spilt mer enn et par timer, men Nathan er akkuart så bra som jeg hadde håpet. Grafikken i spillet er blant det bedre som har kommet i år. Musikk og lyd, da spesielt glimrende stemmeskuespill, er upåklagelig. Og animasjonene er rett og slett fantastiske. Måten spesielt Nathan beveger seg på er ulikt det meste annet jeg har sett i spill. Det er en dynamikk og realisme i bevegelsesmønstre som er utrolig fascinerende. Samboeren min sa vel omtrent ordrett noe slikt som “Oi! Han går jo ordentlig”

Den siste tiden har storspillene fulgt hverandre som perler på en snor, med Battlefield 3 og MW3 allerede ute, og Skyrim på vei. Innimellom der har Uncharted 3 sneket seg, og holder sin plass med rak rygg.

Jeg vet i hvert fall at jeg skal prioritere Uncharted nå, også skal jeg ta fatt på forhåpentligvis et enormt Skyrim. Så får de to skytespillene vike så langt, jeg tror rett og slett ikke de er gode nok i dette selskapet. I hvert fall ikke enda.

Følg med videre på bloggen, jeg skal komme med mere intrykk av Uncharted underveis, og selvfølgelig de andre store spillene ettersom jeg får testet de.

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere