Torsdagstipset 9

Har ikke hatt verken tid eller motivasjon til nor særlig spilling den siste uken. Men torsdag er torsdag uansett, og her kommer ukens tips.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Dette enestående spillet ble utgitt i 2003, og det er Bioware som utviklet det. Spillet ble sluppet til PC og Xbox, og har i senere tid kommet til Mac.

Spillets historie er satt 4000 år før filmene, og det er krig mellom jediene og deres motpart sithene. Du våkner opp ombord i et romskip til brann, kaos og heftige kamper. Herfra sendes du rundt i den velkjente verdenen vi kjenner fra Star Wars-filmene.

Spillet er et action rollespill, der du utvikler karakteren din utover i spillet, ved å gjøre oppdrag og nedkjempe fiender. Selve kampene er rundebasert, der man har et begrenset antall ting å gjøre hver runde. Kampene er intense og spennende, og alltid velbalanserte.

Men det er historien og dialogen som er spillet store styrke. Det er ikke mange spill jeg husker som har fenget og sugd meg inn på samme måte. Knights of the Old Republic er et av de første spillene som gav spillerne valget mellom rett og galt, og at dette gav konsekvenser. Både når det gjelder historien, men også utseende til din karakter. På grunn av denne dybden i spillet vet jeg om svært få som kun har spilt igjennom spillet en gang. De aller fleste går tilbake både en og to ganger for å se det de går glipp av, og få med seg alle sider av historien.

Bioware hadde kraften med seg når de utviklet denne diamanten av et spill, og du vil spille dette spillet (jedi-mindtrick ..)

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere