Torsdagstips 3, med en vri

Jeg tar en litt annen vri på dagens torsdagstips. Dette fordi det i løpet av en uke, fra fredag 13. mai, kommer tre store titler som jeg tror alle fortjener å spilles. Så jeg kan ikke gå god for at spillene jeg nevner idag er gode, da jeg ikke selv har rukket å spille de. Men det er tre mye omtalte spill, alle med høyt forventningspress, som jeg er ganske trygg på kommer til å tilfredstille manges krav.Så langt i år har vi fått servert spill som Portal 2, Killzone 3, Mortal Kombat og Little Big Planet 2 for å nevne noen. I løpet av en uke, fra ulykkesdagen 13. mai blir Brink, The Witcher 2 og L. A. Noire sluppet ut til folket. Jeg har to av de, og det siste kommer i morgen. Så det eneste jeg egentlig kan klage på nå er: Hva skal jeg begynne med først?

The Witcher 2

Jeg har nylig spilt eneren, og synes det er et veldig bra rollespill. Historien er bra, grafikken etter standarden da det kom er bra, og hovedpersonen Geralt er ganske enkelt kul.

Geralt of Rivia

Oppfølgeren har vært etterlengtet av spillinteresserte lenge nå, og nå er endelig spillet sluppet. Vi følger igjen Geralt på nye eventyr, med en historie som er bygget på eneren.

Valg og konsekvens er igjen viktig i CD Projekt sitt hjertebarn, og spillere vil kunne gå glipp av hele landsbyer og alle tilhørende historier og oppdrag ved å gjøre forskjellige valg. Utvikleren har siktet seg inn på rundt 40 timer med spilletid, noe som er ekstremt mye sett i forhold til snittet om dagen. De har også satt seg som mål å være det vakreste rollespillet som kommer i år, så forvent høy klasse på grafikk og detaljrikdom.

Jeg gleder meg veldig til dette spillet, det er lite som er bedre en et vellaget rollespill. Og etter alt å dømme så har CD Projekt truffet med The Witcher 2. Spillet kommer ekslusivt til PC, og kan kjøpes blant annet på Steam og Good Old Games.

Brink

Dette spillet har sett veldig kult ut siden de første bildene og trailerne har kommet. En slags hybrid mellom et skytespill og Mirrors Edge, med fokus på action og parkour (kunsten å flytte seg fra A til B fortest og mest effektiv) Her klatres det opp vegger, hoppes over hindringer og multiplayer er tingen. Selv om spillet har fått litt delt omtale gleder jeg meg til å teste dette, og håper de har greid å balansere klasser, skyting og parkourdelen. Spillet slippes på Ps3, Xbox 360 og PC.

L. A. Noire

L. A. Noire

Selskapet som ikke lager dårlige spill, Rockstar, i samarbeid med Team Bondi, kommer her med et detektivspill satt til etterkrigstiden i Los Angeles. Korrupsjon er dagligdags, og vi settes i skoene til Cole Phelps, en fersk politimann som er ute etter å gjøre det riktige valget. Det mest revolusjonerende med spillet er en ny teknologi for å lage ansiktene i spillet. Denne skal gjøre det mulig å se nyanser og uttrykk på en helt ny måte. I spillet brukes dette blant annet under avhør, der du selv som en ekte detektiv må lese kroppsspråk og ansikt for å avdekke løgner. Veldig spennende å se om utviklerne har greid å få til dette. Jeg gleder meg stort til imorgen, da kommer dette spillet til Xbox 360 og PS3.

Der har dere mine tips for denne torsdagen. Jeg har fortsatt ikke bestemt hvor jeg skal begynne, men akkurat nå kjennes det ut som det blir L. A. Noire, ispedd Brink når jeg trenger litt variasjon. Også skal jeg kose meg med bare The Witcher 2 til slutt. Legg gjerne ved en kommentar om dere har testet noe av spillene. Jeg kommer til å skrive litt om hvert enkelt spill ettersom jeg spiller de ferdige, så følg med her på b@respill.

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere