Tidsfordriv når man ikke spiller

Hva gjør du når du ikke spiller? Nå tenker jeg ikke på alt annet i livet som faktisk er viktigere enn spilling, som familie og venner, kjærester og barn. Faktisk få litt sollys på kroppen, og ikke sitte å stirre på skjermen.

Noen ganger orker jeg ikke spille, noen ganger passer det ikke, og noen ganger har jeg lyst til å gjøre noe annet. Og hva gjør jeg da?

Her er min topp 5 liste over ting å gjøre på en PC når jeg ikke spiller:

1. Youtube

Jeg digger Youtube, og følger mye forskjellig der. Highlights må være Yogscast. Hvis du ikke har hørt om de, så burde du sjekke de ut.

2. Spotify

Jeg kan rote meg langt ned i Spotify i mange timer om formen er der. Kjente artister, som leder til ukjente, som leder til en annen. Det er mange juveler der ute, og Spotify er plassen å finne de på.

3. Diverse spillsider

Jeg har en fast liste med spillsider jeg så godt som hver eneste dag er innom. Denne inneholder noen gode norske, samt endel internasjonalen sider. IGN, Rockpapershotgun, GiantBomb og geniale KillScreenMag er noen av de.

4. Gratis poker

Kan vel kanskje klassifiseres som spilling, men for meg er det ikke det. Det er mange ulike pokersider dere ute som tilbyr spilling for lekepenger, og det er et deilig tidsfordriv innimellom. En av sidene jeg besøker mest er http://be.partypoker.com/

5. Netflix

Netflix er en streamingtjeneste der du betaler en gitt sum med penger i måneden, også har du hele utvalget av filmer og tvserier å velge i. Jeg har nylig blitt bruker, og det er helt sikkert dager med underholdning i denne tjenesten.

Så der har du det. Min topp 5 andre ting å gjøre på en PC, når man ikke spiller. Men husk, og jeg får ike sagt dette nok, at det å komme seg ut, og ikke bruke hele dagen foran en PC er prioritet nummer 1. Spilling kommer når man har tid, og ikke på bekostning av andre.

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere