The Witcher 2

Jeg kjøpte meg dette spillet på GoodOldGames når det kom til PC ifjor, men av en eller annen grunn spilte jeg det veldig lite. Jeg likte det godt, men jeg tror anmelderoppdrag og diverse annet kom  i veien.

Men i lys av at spillet nå har blitt sluppet på Xbox 360, har jeg installert spillet på nytt, og jeg er en glad mann igjen.

Mest fordi The Witcher 2 er et av de aller beste RPG-spillene jeg noengang har spilt. Og dette kan jeg med sikkerhet si, selv med ganske lite spilletid.

Det er et voksent spill, med blod og gørr, og til og med nakne mennesker. Fy og fy, vil vel sikkert noen kritikere av spill si om dagen, men det får så være. Historien er mørk og grumsete, karakterene du møter er varierte, interessante og veldig ofte med en dybde få andre spill har.

Vi spiller Geralt of Rivia, en såkalt witcher. Du jakter monstre som levebrød, men har nå blitt tatt til fange, mistenkt for å ha tatt live av en konge. Du kommer deg ut, og begynner jakten på mannen som gjorde udåden.

Grafikken er meget bra i spillet, og kampene er vanskelige, men veldig tilfredstillende når du får teken på de. Du kan lage egne potions, og du kan få laget både rustninger og våpen. Spillet har en veldig fin dybde, men vanskelighetsnivået og kompleksiteten i spillet gjør at dette ikke nødvendigvis er et spill for de som ikke har rørt et RPG før.

Spillet kom i fjor, og hadde det ikke vært for de to andre ekstremt bra RPG-spillene Dark Souls og Skyrim, hadde dette vært enda høyere på min liste over årets spill i fjor.

Anbefales til alle som vil ha en møkkete, voksen og veldig bra spillopplevelse.

(Jeg kommer tilbake til dette spillet ved en senere anledning, når jeg har spilt det ferdig.)

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere