Tanker rundt Gullstikka

Ikveld går vårt lille lands årlige prisutdeling for spillbransjen av stabelen, Gullstikka. Veldig moro å se at det har blitt et så stort arrangement, og veldig synd at jeg ikke har mulighet til å være der. Steinar Sagen alene gjør jo kvelden til en sikker vinner.

Jeg tror Red Dead Redemption vinner årets spill, med Mass Effect 2 som er klar outsider. To fantastiske spill, RDR er vel et av de mest gjennomførte spillene jeg har spilt. Prærien kjennes ekte ut, ser fantastisk ut, lyden og musikken i spillet er fabelaktig og historien er veldig bra. I tillegg kjennes cowboylivet akkurat så lite hyggelig og glamorøst ut som det skal.

Mass Effect 2 er et gigantisk spill, der skyting og en utrolig fascinerende verden blandes sammen til et veldig bra spill. Uansett hvem av de to som vinner, så er det fortjent.

Mitt største håp, ønske og drøm for Gullstikka er uansett at Limbo får all den krediten og skryten det fortjener. De danske utviklerne skapte en juvel av et spill, så annerledes og nytt at jeg veldig sjelden har hatt en like intens og god spillopplevelse. At et spill i sort/hvitt, med minimalt lyd, ingen forteller, ingen bakgrunnshistorie gjør så stort inntrykk på en hel verden av spillkritikere, sier vel kanskje sitt. ALLE må prøve dette spillet!

Håper alle som er der får en flott kveld, vi sees foråpentligvis til neste år!

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere