Tanker rundt E3

I Los Angeles om et par dagers tid begynner en av årets største spillmesser, Electronic Entertainment Expo. Her er det alltid en masse store nyheter, trailere, lanseringer og skuffelser. Jeg har, som alle andre, min egen liste over hva jeg gleder meg mest til på E3.

Starhawk

Jeg spilte ikke forgjengeren, har nesten ikke hørt eller sett noe om noen av spillene faktisk. Men de første klippene og informasjonen som har kommet, ser veldig bra ut. Og dette PS3-ekslusive tredjepersons skytespillet, er et av de jeg gleder meg til å se mer til under årets E3.

http://youtu.be/YlYXnD51yVs

Uncharted 3

Uncharted 1 og 2 har på mange måter vært med og definert PS3 og vært ledende som noen av de beste spillene som har kommet til maskinen. Vi skal igjen følge Nathan Drake, der han skal kjempe, skyte, hoppe og komme seg fra sted til sted på jakt etter en hemmelig by. For de av dere som ikke har spilt disse spillene, er dette omtrent som Indiana Jones på høygir. Masse actionfylte sekvenser og strålende grafikk. Jeg gleder meg!

http://youtu.be/TL9hZ0EhW-Q

Gears of War 3

Eksklusivt til Xbox 360, og et av skytespillene jeg gleder meg til å sette fingrene i. Betaen som har gått har blitt tatt godt imot, og dette er et skytespill det nesten renner testosteron av. Store gutter med store våpen, som liker best å sette støvelen i pannebrasken på monsterne. Jeg digger det!

http://youtu.be/HvcEBvwQE0Q

Modern Warfare 3 / Battlefield 3

Begge to er nok ventet å vise mer av spillene på årets E3. Jeg er helt klart fan av knivingen og konkurransen spillene imellom, da vi som sitter å skal spille hjemme i sofaen bare vinner på at de forsøker å overgå hverandre. Forvent action og skyting, og spennende onlinemuligheter.

Dette er bare noe av det jeg gleder meg til. Av andre spill som fortjener å nevnes har vi Prey 2, Elder Scrolls V: Skyrim, Rage og mer om The Old Republic. Det kommer sikkert mer om disse spillene ved en senere anledning…

http://youtu.be/PjqsYzBrP-M

Og det ryktes også at det kan komme en remake av Halo: Combat Evolved. Det er ti års jubileum på dette spillet, så det hadde jo passet bra.

G

 

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere