Strand, sol og mobilspill

Da var uken unnagjort, og for et slit det har vært. Sol når man står opp, sol hele dagen, strand, bading i havet, bading i basseng, øl til lunsj, god mat og hvilepuls en hel uke. Akkurat slik jeg hadde håpet at ferien skulle være.

Legger ved et lite bilde slik at alle kan se hvor ille det har vært.

Og jeg har attpåtil fått motbevist min motstand mot mobilspill i ferien, med de to fabelaktige, men dog så forskjellige spillene Superbrothers: Sword & Sworcery EP og Game Dev Story.

Jeg har faktisk spilt veldig få mobilspill. Jeg synes de er kjedelige, repetetive og veldig lite engasjerende. Jeg liker så definitivt ikke Angry Birds (kudos til bror som har tatt alt i spillet, alle brett med tre stjerner), Tiny Wings var moro i en times tid og andre spill jeg har testet har jeg slettet kjappere enn installeringen…

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Så kom da iPaden over til meg på flyet, og jeg dro igang Sword & Sworcery. Og for et fantastisk spill dette er. Dette spillet er et kunstverk, der lyd og bilde smeltes sammen, kompletterer hverandre og suger deg inn i en nydelig pikselverden. For det er slik grafikken er, piksler til perfeksjon.

Trykk flere ganger på sauene...

En fugl på fem piksler er vakkert i dette spillet, og det duse, drømmende lydbildet og musikken i spillet treffer deg hver gang.

Og på toppen av dette så er det en utrolig bra humor i spillet, og dialog/tekst holder en veldig høy klasse.

Jeg anbefaler alle som har iPad å teste ut dette spillet, og gi det en sjanse. Det skjer kanskje ikke stort spillemessig, men åpne sansene og du har en flott reise foran deg.

Game Dev Story

Ikke imponerende grafikk, men veldig underholdende!

Dette er et spill der du spiller direktør i et spillutviklingsselskap, og skal styre dette. Du gjør alt fra å ansette kodere, grafikere og lydingenører til å bestemme sjanger og type spill. Selve spillet er fryktelig enkelt, men du har mye å gjøre, og det er merkelig tilfredsstillende å få et Hall of Fame-spill. Tiden flyr når du setter deg ned, og det er mange timer med moro her.

 

Tiden flyr med spill som dette, har du flere gode spilltips til iPhone, iPad eller Android si ifra, så skal jeg gi de en sjanse jeg ikke hadde gitt de for en ukes tid siden.

 

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere