Stille sommer, hektisk høst

Bloggen har ligget brakk en liten stund. Mange grunner til det, blant annet lite spilling. Men nå er høsten over oss, regnet øser ned, jeg har skrapt is av bilen og storspillene kommer på løpende bånd. Gears of War 3, Deus Ex: Human Revolution, Madden 12, FIFA 12 og Ico & Shadow of the Collossus i løpet av en drøy måned. Er det rart jeg liker høsten?Jeg har spilt meg igjennom Deus Ex allerede, og skal komme med et mer fyldig innblikk i det spillet snart. Men en liten smakebit kan jeg uansett gi… Det er BRA!

I går kom et av de spillene jeg har gledet meg mest til så langt, Gears of War 3. Jeg har kost meg glugg med de to foregående spillene.

For de av dere som av en eller annen grunn ikke har fått med dere denne spillserien, så er dette omtrent så macho og actionfylt som det går an å få spill. Dette er store menn, med enorme biceps og enda større våpen. Det er herlig, blodig og intens action fra start til mål. Og det er et av få skytespill som greier å holde interessen min oppe hele veien igjennom. Jeg har nemlig en tendens til å synes at mange lignende spill blir gjentagende og kjedelige, sett bort ifra online som er en helt egen greie. Gears of War greier å suge meg inn, og jeg vil lite annet enn å runde neste checkpoint, å ta det neste oppdraget.

Gears of War er den serien som gjorde dekningsbasert skyting morsomt, og de gjorde det bra. Her er det ikke bare å måke på fiende etter fiende, da dør du. Det lønner seg faktisk å tenke seg om et sekund eller to, se ann hvor fiendene gjemmer seg, for så å angripe. Og her møter man ikke bare hjerneløse, kjipe fiender. Bare se på videon under, så skjønner du litt om størrelsen du har å jobbe med.

http://youtu.be/kFmYbaAjrfo

Foreløpig har jeg bare spilt meg igjennom første akt, men nummer tre i serien skuffer så langt ifra ikke. Gears of War 3 er action, det er skyting og det er rett og slett helt konge!

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere