Spilling i pinsehelgen

Det er alltid flott å få en ekstra, gratis fridag. Og så på en mandag da. Spesielt når man rett før pinsen fikk Hunted, Brink og Infamous 2 hjem i posten.

Men det skal nevnes at jeg har ikke bare ligget på latsiden i sofaen med en kontroll i hånda. Jeg har syklet et par turer, der jeg på en av de til og med greide å rote meg halvveis bort inni skogen. Tok en halvtime med gange med sykkelen på slep å komme på rett sti igjen, men jeg kom meg hjem til slutt. Jeg har skrevet et gjesteinnlegg for Teknolicious og hatt et gjesteinnlegg på siden. Har også rukket å spille meg innom tre ulike spill i helgen, med noe blandet inntrykk så langt.

Infamous 2

Infamous 2 starter der forgjengeren slutter, og etter en intens kamp stikker Cole til byen New Marais for å slikke sårene, og skaffe seg nye og kraftigere evner slik at han i en ny kamp mot The Beast kanskje har en liten sjanse. Grafikken i spillet er kraftig oppgradert, og jeg vil si at Infamous 2 er et veldig pent spill. New Marais er en veldig variert by, med neonskilt og flotte bygninger i en del, og nedslitte slumområder uten mye glamour i andre. Cole har beholdt en del av kreftene fra eneren, men han kjennes ikke ut som en superhelt fra starten av. Mulig jeg ikke helt har fått taket på kampene enda, men jeg dør i hvert fall en del. Det skal ikke mange skuddene til før skjermen blir grå, helsen faller og jeg sliter. Mulig kreftene er der og det kun kreves litt trening fra min side, men akkurat nå kjennes ikke Cole ut som en som skal bekjempe en stor dommedagsfiende. Men kampene er morsomme, den nye ampen kjennes tung og kraftig ut. Og utforsking av byen, surfing på strømlinjene og sandboxfølelsen er god, så jeg har gode forhåpninger om mange timer med moro med Cole.

Brink

Brink er et skytespill, iblandet parkour, satt til fremtidsbyen The Ark. Spillerne kan velge mellom rebellenes og ordensmaktens side. Jeg har spilt igjennom mesteparten av kampanjedelen fra rebellenes side, og er så langt ikke videre imponert. Historien er verken spesielt bra eller original. Men det som skuffer mest er at historien føles helt separert fra selve spillingen. Det positive med Brink så langt er at man kan spille alt online, og får en helt annen spillopplevelse enn mot den dårlige kunstige intelligensen i spillet. Både med og mot andre spillere gjør det å greie utfordringene en helt annen mestringsfølelse. Har slitt litt med å finne kamper noen ganger, men det går stort sett greit. Så langt et helt ok skytespill, dessverre uten å revolusjonere slik de håpet.

Hunted: The Demons Forge

Jeg har spilt dette spillet samme med samboeren i helgen. Hun er ikke en veldig spillevant sjel, men går på med friskt mot selv om kameraføring som oftest er den største utfordringen. Spillet i seg selv er ikke  spesielt imponerende, men utviklerne greid å skape en god balanse mellom de to spillkarakterene, og godt samarbeid belønnes og anbefales ovenfor å kjøre på i ensomhet. Man vurderer hvem som trenger helsedrikker mest, gjenoppliver hverandre og skaffer seg magi og nye egenskaper som utfyller partneren du spiller med. Jeg har i hvert fall kost meg veldig så langt i dette spillet, men jeg mistenker at det er i aller høyeste grad samboerens fortjeneste, og ikke utelukkende spillet.

Innholdsrik spillhelg, og nå er planen å spille ferdig Brink og Hunted, anmelde disse også kose meg utelukkende med Infamous 2.

G

[showmyads]

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere