Spillhøsten 2011

 

Høsten er tida for innekos, peis og mørkere kvelder. Og hva er vel bedre nn å fylle tiden med litt spill. Og denne høsten slippes det storspill nesten ukentlige. Hvor skal man hente tiden fra?Som nevnt tidligere har jeg mildt sagt dilla på Dark Souls om dagen. Dette er utvilsomt en meget sterk kandidat til årets spill, og jeg har enda mange timer med hygge foran meg her.

Batman: Arkham City

Rocksteady oppnådde stor suksess med sitt første Batman-spill Arkam Asylum. Oppfølgeren slippes til fredag her i Norge, og skal man stole på spillpressen som har fått kloa i spillet så er dette et spill å ha. Alle skryter vilt, og videoer fra spiller ser utrolig bra ut. Jeg er en selverlært tegneserie/superhelt-nerd og gleder meg selvsagt til dette spillet. Forvent mer om dette senere her på bloggen.

Kommer 21. oktober.

Battlefield 3

Trenger vel egentlig ikke skrive stort om spillet, forhåndsbestillinger på flere millioner og kanskje årets mest hypa spill? Jeg skal i hvertfall ha det, om ikke annet så for å nyte den helt syke grafikken spillet ser ut til å ha. Likte betaen bra, er spent på hvordan enspilleren er.

Kommer 27. oktober.

Uncharted 3

Uncharted er en av mine favorittserier, i hvert fall på PS3. Bra historie, nydelige spill og veldig engasjerende og intens spillbarhet. Uncharted er omtrent som å spille en mye kulere versjon av Indiana Jones-filmene. Uncharted 3 ser minst like bra ut som de tidligere spillene, og er et must for alle som har PS3.

Kommer 1. november.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Ingen spill selger like mye som Call of Duty. Black Ops har salgsrekordene, og forventningene er store til MW3. Kan det hamle opp med Battlefield 3, eller har EA og DICE greid mesterstykke å detrone kongen av skytespill? Uansett hva som skjer, så er dette et spill som kommer til å selge millioner, og jeg er er av de som skal kjøpe.

Kommer 8. november

The Elder Scrolls V: Skyrim

Kanskje det spillet jeg gleder meg mest til. Rollespillkongene fra Bethesda Softworks ser ut til å toppe alle andre rollespill med den siste utgaven i Elder Scrolls-serien. Flott grafikk, massivt spill og ikke minst, drager. Jeg gleder meg, og regner med å synke mange timer her.

Kommer 11. november

Assassin’s Creed Revelations

Ezio og Altairs historie skal avsluttes. De foregående spillene har bare blitt bedre og bedre, så det er vel ingen grunn til å slutte nå? Snikmord, heftig og engasjerende historie og en meget bra multiplayer. Sammen med dette spillet ønsker jeg meg flere timer i døgnet, og ikke noe behov for søvn.

Kommer 15. november

Puh… Alt dette i løpet av en måneds tid. 5 gigantspill, som alle må spilles. PS3 og Xbox 360’en kommer til å gå varme, og jeg håper samboeren tilgir meg på forhånd. Burde vel begynne å kjøpe gaver, blomster og smykker nå.

Er det rart jeg synes høsten er fin?

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere