Så feil kan man ta

Jada, i går proklamerte jeg for verden at jeg skulle begynne spillingen med L. A. Noire, spe på med litt Brink også kose meg med The Witcher 2. Det holdt i cirka fem timer det.Jeg kunne nesten høre Geralt rope på meg. Han lå klar, ferdig installert og klar til dyst på PC’en. L. A. Noire kommer jo som kjent idag, så det hadde jeg ikke hjemme enda. Frøken samboer var ute på Ikea, heldigvis med en venninde og ikke meg. Barna hadde lagt seg, trening var unnagjort. Jeg satt i sofaen og prøvde å holde meg til løfte om å vente med The Witcher 2. Jeg holdt vel, med litt godvilje, i kanskje 3 sekunder før jeg sprakk.

Fram med godstol, guff opp lyd på anlegget og vi er igang. Og for et spill dette er! Jeg er heldigvis velsignet med en PC som kan kjøre på høyeste grafikkinnstilling, og TW2 er et fantastisk nydelig spill. Miljøene, bakgrunnene, detaljene og lyssetting er rett og slett fabelaktig. Lyden i spillet er av samme kvalitet, med bakgrunnsmusikk som passer settingen, stemmeskuespillet er bra og lydeffektene ellers er veldig gode.

Jeg skal ikke røpe mye av historien, og jeg har heller ikke kommet veldig langt i spillet, men så langt liker jeg veldig godt det jeg har sett. Og kampene er, i hvert fall på Hard, veldig vanskelige! Jeg må bruke alt av knep jeg har; sverd, magi og potions og samtidig hele tiden passe på hvor jeg har fiendene mine. Gjør jeg ikke det er jeg ferdig. Men du verden så deilig det er å få Geralt til å både se og kjennes ut som den sverdkjemperen han er.

Forvent en mørk, voksen fantasiverden, nydelig grafikk, flytende intense kamper og flott grafikk om du vurderer dette spillet. Og sett ut ifra de tre første timene jeg har spilt, så burde du så definitivt vurdere dette!

Mer kommer ettersom jeg spiller

G

http://youtu.be/Pnvt9PNtKRg

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere