Portal 2 – førsteinntrykk

Samarbeid er tingen

Jeg spilte ikke Portal. JA jeg vet det, man kan vel knapt kalle seg en gamer om man ikke har spilt det. Spillet, som er knappe tre timer langt, fikk fort en massiv fanskare. Det, i tillegg til at Valve er kjent for å lage store titler, gjør at forventningene til Portal 2 var skyhøye.

Og skal man dømme etter anmeldelsene som har kommet så langt, så har de truffet blink atter en gang. Det er stort sett bare skryt å se, og poengene ligger helt i toppsjiktet.

Jeg har såvidt begynt på min kamp mot GLaDOS, og jeg er så langt veldig imponert. Dialogen i spillet er fantastisk, og det er en flott humor hele veien. Gåtene er varierte og utfordrende så langt, men aldri uten logikk og en ganske tydelig løsning, når lyset først går opp for meg.

Nå skal det også legges til at jeg er kjempefan av gåteløsning generellt, så dette spillet er jo rett opp min gate.

Nå bærer det av sted, påsken skal nytes med godt vær, og gode spill!

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere