Ocarina of Time 3DS

Jeg er ikke en veldig stor fan av Nintendo. Kall meg gjerne uvitende, dømmende eller bare dum. Men de siste konsollene til Nintendo, være seg Wii eller DS, har lokket fint lite. Men nå er det endelig kommet et spill jeg virkelig kunne tenke meg å prøve på den siste bærbare, Nintendo 3DS.

Og det spillet er Zelda: Ocarina of Time 3D. Den siste Nintendo-maskinen jeg kjøpte til meg selv var Nintendo 64. Og det siste spillet jeg kjøpte til denne maskinen var nettopp Ocarina of Time. Året var 1999, og spillet var fantastisk. Ganske enkelt fantastisk.

Vi styrer Link, en ung alv som må stoppe den onde skurken Ganondorf fra å skaffe seg den legendariske Triforce, en magisk gjenstand sammensatt av tre triangler som gir eieren makten til å styre i herredømme Hyrule. Link gjør dette ved blant annet å reise fram og tilbake i tid.

Spillet er et eventyr fra start til mål, med en nydelig historie, og den gang veldig innovative kontroller.

Spillet har solgt over 7 millioner kopier, har blitt ranket som det beste spillet på mange forskjellige nettsider. Det er uten tvil et av de største, og beste spillene som er laget noengang, uansett konsoll og tidsalder.

Nå har Nintendo tatt for seg den tøffe oppgaven å la spillerne gjennoppleve spillet i 3D. Og etter anmedelser og mottakelse å dømme har de greid dette. Oppdatert grafikk, men spillet er som det var for 13 år siden. Og det er akkurat slik jeg vil ha det.

Så nå er det store spørsmålet om jeg skal punge ut penger for en relativt dyr 3Ds, og kline til med Ocarina of Time 3DS. Fornuften prøver å seire, men så langt ser det ut som den taper…

G

[showmyads]

 

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere