Marvel Ultimate Alliance 2

Jeg har hatt dette spillet liggende urørt i spillskuffen i nesten 1 år. Tok det fram forrige uke, og begynte å spille sammen med junior på 7 år. Og hipp hurra, vi fikk dilla begge to.

Spillet spilles omtrent som en dungeoncrawler hack’n’slash, der du styrer en superhelt, og har med deg tre andre, som du til enhver tid kan styre etter behov og ønske. Du har spesialangrep, og to av heltene kan gå sammen i såkalte “fusionattacks” der de gjør enorm skade på fiendene dine. Sammen med junior var dette et utrolig morsomt spill, og selv etter at han hoppet i køya spilte jeg videre på høyeste vanskelighetsgrad, der du styrer oppgradering av heltene og noen andre funksjoner låser seg opp.

Det eneste som er tragisk med alt dette er at spillet har støvet ned helt uten grunn. Jeg får jo nesten dårlig samvittighet for at det har ligget i bunnen av den store skuffen, og aldri fått den kjærlighet og oppmerksomhet det fortjener.

Nå skal skuffen snus, spill som ikke har blitt spilt skal prøves, og kanskje jeg er heldig og finner enda en uslipt diamant som fortjener sliping, pussing og en plass på peishylla.

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere