Snart er julen her

Spillåret 2011 nærmer seg slutten, og det har vært litt av et år. Det har vært et forrykende år for spillere, med et hav av gode spill. Selvsagt har det vært spill på den andre siden av skalaen også, men når man avslutter året med en måned slik november var, kan man ikke annet enn å ta juleferie med godfølelsen godt plantet i magen.

Mye av min tid den siste måneden har blitt brukt på Skyrim. Det er en ting, og bare en, som gjør meg trist med dette spillet. Og det er at jeg så veldig gjerne skulle gitt årets spill-tittelen til Dark Souls. Jeg elsker nemlig det spillet. Jeg elsker settingen, jeg elsker at jeg hater det i perioder. Jeg elsker at det er vanskelig. Og at utviklerne faktisk tør å være så utradisjonelle som de er.

(Jeg kommer forresten til å skrive mer om dette spillet senere i bloggen, men jeg er ikke helt klar for det enda)
 

Men å se utenom Skyrim som årets spill i 2011 er ufattelig vanskelig. Det er bra på så mange nivåer, og på et så høyt nivå at det er ikke annet enn utrolig imponerende!

Så får man bare vente å se, jeg skal la dette året leve ut sine siste dager, og komme med en høyst offisiel, meget viktig og høytidelig kåring av årets alt mulig i januar.

Noen ting fra dette året kan jeg uansett si med stor sikkerhet. Skyrim vil bli nevnt, det samme vil Dark Souls. Bastion vinner årets spillmusikk, lett! Jeg er mest lei zombier, og jeg er forventningsfull til Star Wars.

Følg med i januar så får dere se hva den endelig dommen blir.

Julegavetips i år:

The Elder Scrolls V: Skyrim

Du skylder verden å spille dette spillet

 

Dark Souls

Blod, svette og tårer. Og masse glede!

 

Rayman Origins

En fargerik herlighet, med kanskje årets beste grafikk!

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere