I am alive!

Jada, jeg lever, selv om kanskje ikke det ser slik ut på bloggen.

Og jeg spiller fortsatt, har bare ikke hatt skrivetiden inne enda i 2012. Forhåpentligvis vil dette endres nå ..Så langt har jeg i 2012 egentlig bare spilt  et spill, og det er Star Wars: The Old Republic. Jeg var egentlig ganske fed up med MMO etter WoW, men SWTOR er rett og slett etveldig bra spill. Dette er historiespillet bakt inn i et MMO-univers, med lyssverd, wookies og speeders.

Selv med den enorme hypen, så synes jeg Bioware, EA og Lucas Arts har greid å levere. Historien i spillet er av skyhøy klasse, helt der oppe med alt annet Bioware har gjort. Patcher underveis har fikset mange ting som har vært kritisk, og det er mye innhold i spillet. Rundt estimert er det ca 100 timer med spilling på en klasse, og du har 4 på hver side å velge i. Totalt sett rundt 800 timer med historie å spille igjennom.

(Jeg vil på forhånd si både takk og beklager til samboeren min, som er tålmodig til det ekstreme med spillingen min. Jeg mistenker at hun ikke liker at jeg har ca. 700 timer igjen med spilling.. :P)

Og da har jeg ikke tatt høyde for hverken PVP eller endgame, med flashpoints, operations og crafting.

Mye for pengene? Ja takk!

Jeg skal forsøke å holde dere litt oppdatert, få ut litt filmer fra spillingen min etterhvert, samt tanker om 2011 som spillår, og hva jeg gleder meg til å 2012.

Følg med!

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere