Hvordan er oddsen i Rulett?

Rulett er et lett spill som mange kjenner til, men hvordan man regner ut oddsen man har for å vinne er det ikke mange som vet. Det første man må gjøre er å finne ut hvilken type rulett man spiller fordi det finnes så mange forskjellige typer. De mest kjente er amerikansk rulett, europeisk rulett og fransk rulett.

Mange tror at det er svært vanskelig å regne ut oddsen man har for å vinne, men alt man trenger å huske på er en lett kalkulasjon. I et normalt rulettspill som europeisk, fransk og amerikansk rulett har man 36 ruter til sammen. Dermed er kalkulasjonen 36 delt på antall ruter man har satt penger på og deretter minus 1. Svaret du får er hvor mye du får tilbake dersom du vinner. Som et eksempel, si at du har satt penger på seks ruter. Ta 36 og del det på seks, hvor du får 6 og minus 1. Du står da med 5:1 i odds dersom du vinner.

Men det finnes andre typer rulett, som blant annet mini-rulett, hvor kalkulasjonen vil være litt annerledes. Mini-rulett går kun opp til tallet 12 og dermed blir kalkulasjonen 12, dele på antall ruter man har satt penger på og deretter minus 1. Et eksempel er at du legger penger på en fjerdedel av brettet, som gir deg tre ruter. Ta 12 delt på 3 og minus en. Dette vil gi deg en vinnerodds på 3:1.

Som sagt finnes det mange ulike typer rulett, men denne kalkulasjonen kan bli brukt i nesten alle rulettspill. Alt man trenger å gjøre er å finne ut av hva det høyeste tallet er på bordet (36 i de fleste rulettspill), del det på antall ruter man vedder på og minus en. Dette er en smart kalkulasjon å lære seg fordi det gir deg oddsen du har for å vinne, samtidig som det kan få deg til å se ut som en proff dersom noen spør deg om hva oddsen er.

Ønsker du å prøve ut metoden kan du bruke nettsiden http://www.onlinecasinonorge.no som vil gi deg muligheten til å prøve de forskjellige rulett-typene.

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere