Helgens aktivitet

L. A. Noire

I helga har jeg i villkårlig rekkefølge brukt tiden min på følgende:

  • Gjestet 30 årslag med familie for samboeren, der jeg hadde ansvar for maten.
  • Spilt fotball, lekt med Bakugan og i det store og hele hatt det moro med barna.
  • Syklet en liten tur.
  • Spilt Lego Indiana Jones 2 med eldstemann.
  • Spilt L. A. Noire

Fikk fatt i spillet på fredagen, men hadde ikke tida til å sette meg ned ordentlig før søndag kveld, så jeg har ikke rukket mer en vel tre timer med spilling. Men det jeg har rukket, har vært bra så langt. Presentasjon og finish i spillet er av yppereste Rockstar-klasse. Musikksporet er treffende i forhold til stemningen i spillet, grafikk og stil er utrolig detaljert og flott. Ved hjelp av den nye, og mye omtalte, teknologien kalt MotionScan setter L. A. Noire en ny standard i forhold til ansikt, mimikk og hvordan dette blir brukt i spill.

Selve spillingen er så langt ikke så veldig variert, men allikevel underholdende. Jeg er typen som liker å utforske hver krik og krok, så spillet passer jo meg. Sikkert ikke alle som liker et spill der det er såpass lite action, men hver sin smak.You feeling lucky, punk?

Jeg ble uansett sittende med L. A. Noire hele søndag kveld, på tross av at jeg egentlig hadde lyst til å spille The Witcher 2. Jeg måtte bare finne en ledetråd til, se hvordan den neste saken løste seg eller finne en bil til før jeg byttet. Så min tanke så langt er at om spillet greier å holde det suget hele veien, så har de gjort noe riktig.

Og det er jo tross alt Rockstar, og de lager vel ikke dårlige spill eller?

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere