Diablo 3

En av årets mest omtalte releaser er unnagjort, og Diablo 3 er endelig ute for massene. Jeg fikk testet  litt under betaen, men jeg visste definitvt ikke hva jeg hadde i vente.

For dette var et spill som var mye bedre enn jeg hadde forventet. Jeg er ikke en av de gamle Die Hard-Diablo fansene som har gått og klødd etter dette spillet. Hverken Diablo 1 eller 2 fenget meg noe spesielt, selvom jeg spilte begge to. Men Diablo 3 har virkelig tatt meg med storm, og jeg går regelrett og gleder meg til neste gang jeg får mulighet til å sette meg ned og klikke febrilsk på musa.

For det er det D3 handler om, klikk etter klikk etter klikk etter klikk. Høres usannsynlig kjedelig ut, og jeg var en av skeptikerne. Men du verden så suggerende dette spillet er, så herlig det er å spille. Glem historie, glem grafikk, her er det ren spilleglede som står i sentrum.

Jeg spiller for tiden en Demon hunter, en ranged klasse som har en armbrøst i hver hånd, og gjør en hel masse skade fra avstand. Jeg slakter horder av ulike fiender, kjemper meg forbi store bosser og håper at jeg snart skal runde nivå 30 og spillet. For første gang.

Det er her det geniale i Diablo ligger. Når du runder spillet, så åpnes det opp en høyere vankelighetsgrad. Du går fra Normal til Nightmare. Monstrene blir tøffere, bossene får flere spells, og spillet skrur alt opp ett hakk. Og når du har gjort det samme igjen, så åpnes Hell. Og når du runder det på Hell, så åpnes Inferno. Et såre enkelt konsept, men så veldig, veldig smart.

Jeg kommer tilbake med mer fra min reise i Diablo i tiden framover, men for nå ville jeg bare la alle vite at Diablo 3 er akkurat så bra, om ikke bedre, enn du hadde håpet. Så løp og kjøp!

 

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere