Call of Duty vs Battlefield

Dette er vel en av de store debattene blant mange spillere, og det er få forumtråder som blir lengre, hissigere eller har flere fanboy-bemerkninger.

Det virker nesten som om det ikke er lov å like begge spillene, du må velge en side og der er du stuck. Gud forby om du skulle si at du liker begge, og du må i hvert fall ikke prøve å si til en CoD-tilhenger at du synes Battlefield er bedre…

Battlefield 3

Det er en god stund siden vi så de første bildene fra Battlefield 3. Det har også kommet en lang video der man ser ordentlig ingame  spilling, ikke bare filmklipp. Spillet ser unektelig veldig bra ut, det har en forrykende grafikk og intensitet. Så gjenstår det å se om onlinedelen tilfredsstiller de høye kravene fansen har, for til syvende og sist så er det denne som er viktig for de aller fleste.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Igår kom altså endelig en ordentlig trailer, som viser litt hva spillet handler om. Det er 3. verdenskrig, og vi ser scener fra England, Tyskland, Frankrike og USA. Det er heftige kamper, og byene vi ser er herjet av krig. Vi får også høre stemmen til Makarov, som sier noe i retning av “det trengs ikke de mektigste nasjonene i verden for å skape den neste globale konflikten… bare viljen til en enkelt mann”

 

Jeg velger ikke side, og jeg kommer helt sikkert til å spille begge spillene. Og om jeg er riktig heldig, så synes jeg begge to er bra.

G

 

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere