30 år, rosablogger og gamer… Tidlig midtlivskrise?

Neida, slapp av.

Jeg har ingen krise, jeg bare liker å spille. Jeg har spilt lenger enn jeg ønsker å huske. Jeg har minner fra gamle museumsrelikvier som Amiga, Commondore og Atari. Min gode, gamle trofaste Atari, med Top Gun. Det var spill det. Nesten så det bringer frem en tåre i øyekroken…

Nok mimring, dette skal ikke være en tårevåt blogg om at alt var bedre i gamle dager. Jeg skal skrive om spill, hva jeg liker, ikke liker, hater og elsker. Spill med junior på 7 år, spill med kompiser, kjøpetips og tanker om bransjen. Jeg kan ikke love at andre ting ikke dukker opp på bloggen, kanskje jeg til og med skriver litt om min veldig nye hobby, superhelttegneserier.

Følg med videre, kanskje jeg ender opp med noen nyttige ord innimellom alt våset.

G

 
ToppBlogg - toppliste for bloggere